Publicació i documental de Caminants

[cat]
El passat 25 de novembre de 2016 vam presentar a ACVic Centre d’Arts Contemporànies el documental i la publicació de la nostra proposta Caminants, dues peces elaborades respectivament per Xef Vila i Adicciones Porquesí a qui havíem volgut convidar a oferir-nos la seva lectura del procés documental i creatiu que havia anat emergint al llarg de més de cinc mesos de caminar i parlar.

Més

Durant la presentació vam poder viure emotius moments en escoltar les veus espontànies dels i les participants que van voler compartir com havien viscut l’experiència i el que això els havia significat a nivell relacional i creatiu. A continuació podeu gaudir d’aquestes dues peces, les quals es complementen i dialoguen entre elles amb una poètica que sap reflectir la força del caminar com a pràctica estètica i transformadora.

Aquesta proposta ha rebut el finançament d’Obertament i la col·laboració i complicitat d’Osonament.

[esp]
El pasado 25 de noviembre del 2016 presentamos en ACVic Centro de Artes Contemporáneas el documental y la publicación de nuestra propuesta Caminants, dos piezas elaboradas respectivamente por Chef Vila y Adicciones Porquesí a quien habíamos querido invitar a ofrecernos su lectura del proceso documental y creativo que había ido emergiendo a lo largo de más de cinco meses de caminar y hablar.

Más

Durante la presentación pudimos vivir emotivos momentos al escuchar las voces espontáneas de los y las participantes que quisieron compartir cómo habían vivido la experiencia y lo que esto les había significado a nivel relacional y creativo. A continuación podéis disfrutar de estas dos piezas, las cuales se complementan y dialogan entre ellas con una poética que sabe reflejar la fuerza del andar como práctica estética y transformadora.

Esta propuesta ha recibido el financiamiento de Obertament y la colaboración y complicidad de Osonament.

[eng]

More