Høgskulen på Vestlandet (Bergen, Noruega)

[cat]
El 19 de juny de 2018 vam organitzar un matí de deriva i parlem convidats pel Grup de Recerca Narrativa de la universitat noruega Høgskulen på Vestlandet, a Bergen. En aquesta ocasió el taller es dirigia principalment a presentar la trajectòria i experiències viscudes fins ara a Deriva Mussol i discutir sobre les possibilitats d’aquest tipus d’aproximacions en el camp de la indagació i la recerca, un dels eixos principals que l’Eva està desenvolupant de cara als seus estudis de doctorat.

[esp]
El 19 de junio de 2018 organizamos una mañana de deriva y parlem (conversación) invitados por el Grupo de Investigación Narrativa de la universidad noruega Høgskulen på Vestlandet, de la ciudad de Bergen. En esta ocasión el taller se dirigía principalmente a presentar la trayectoria y experiencias vividas hasta ahora en Deriva Mussol y discutir sobre las posibilidades de este tipo de aproximaciones en el campo de la indagación e investigación, uno de los ejes principales que Eva lleva unos años desarrollando en el marco de sus estudios de doctorado.

[eng]
On June the 19th, 2018, we led a morning of dérive walking and parlem (conversation) invited by the Narrative Research Group at the Western Norway University of Applied Sciences in Bergen. In this occasion, the goal of our visit was to introduce Deriva Mussol practice to the group and to discuss dérive-based research approaches that fellow member Eva Marichalar-Freixa is working on for her doctoral studies on these matters.