Caminar el perímetre, abril 2018

[cat]
A Deriva Mussol fem el perímetre de pobles i ciutats per copsar la seva presència i intensitat a partir dels límits que els voregen.

Seguint el traç de la línia de tren que es dirigeix cap al nord us convidem a acompanyar-nos a una sèrie de nous perímetres enllaçats per les vores de les estacions de tren que s’enfilen des de Vic cap als Pirineus: Manlleu (7 d’abril), Torelló (14 d’abril), Borgonyà (21 d’abril) i Sant Quirze de Besora (28 d’abril). *Es pot veure de cada perímetre la seva documentació específica a Facebook clicant aquí sobre cada població.

[esp]
En Deriva Mussol caminamos el perímetro de pueblos y ciudades para captar su presencia e intensidad a partir de los límites que los bordean.

Siguiendo el trazo de la línea de tren que se dirige hacia el norte os invitamos a acompañarnos a una serie de nuevos perímetros enlazados por los bordes de las estaciones de tren que se ensartan desde Vic hacia los Pirineos: Manlleu (7 de abril), Torelló (14 de abril), Borgonyà (21 de abril) y Sant Quirze de Besora (28 de abril). *De cada perímetro se puede ver su documentación específica en Facebook clicando aquí sobre cada población.

[eng]