El gust és nostre

[cat]
Acció El gust és nostre, el 17 de febrer de 2018 en el marc de la presentació del llibre El carrer és nostre d’Aída Pallarès i Manuel Pérez a la llibreria Foster & Wallace de Vic. L’Eva va ser invitada a escriure un article per aquest llibre, en el qual ella es qüestionava, entre altres temes, 

Més

a qui arribaria aquest llibre, qui el podria llegir, de quina manera s’accedeix a la cultura i el sentit crític? Deriva mussol a manera de gest volem deixar anar uns quants llibres en les nostres derives, repartits per places, carrers i racons. Amb aquest propòsit hem dissenyat el contingut d’un paper de regal per embolicar 10 llibres cedits per l’editorial el Raig Verd, on diu:

Si estàs llegint això, hem aconseguit fer arribar aquest llibre on cap de nosaltres ho estava esperant. Pots quedar-te’l o pots fer-lo arribar on vulguis o a qui vulguis. Si vols, envia’ns alguna fotografia o algun missatge explicant-nos on ha anat a parar. Ens agradarà saber-ho. En tot cas, t’entreguem aquí un relat històric sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya.

Som Deriva Mussol. Caminem com a proposta artística i cultural. Hem participat en aquest llibre i volem posar en acció les nostres paraules. 

“En començar a escriure aquestes línies no puc evitar pensar en qui les acabarà llegint, quins seran els paisatges que acompanyaran la seva lectura, on reposaran les cobertes que recullen les seves pàgines. Penso, sobretot, en qui tindrà l’oportunitat de trobar-se aquest llibre. M’agradaria fer-lo arribar a llocs on ningú se l’espera”. (Sortir per trobar-se, pàg. 55)

*Les fotgrafies, 3a, 4a i 5a són de la Sara Blázquez.

[esp]
Acción El gusto es nuestro, el 17 de febrero del 2018 en el marco de la presentación del libro La calle es nuestra de Aída Pallarès y Manuel Pérez en la librería Foster & Wallace de Vic. Eva fue invitada a escribir un artículo para este libro, en el cual ella se cuestionaba, entre

Más

otros temas, a quien llegaría este libro, quien lo podría leer, de qué manera se accede a la cultura y el sentido crítico? Deriva Mussol a modo de gesto queremos dejar unos cuantos libros en nuestras derivas, repartidos por plazas, calles y rincones. Con este propósito hemos diseñado el contenido de un papel de regalo para envolver 10 libros cedidos por la editorial el Rayo Verde, donde dice:

Si estás leyendo esto, hemos conseguido hacer llegar este libro donde ninguno de nosotros lo estaba esperando. Puedes quedártelo o puedes hacerlo llegar donde quieras o a quien quieras. Si quieres, envíanos alguna fotografía o algún mensaje contándonos dónde ha ido a parar. Nos gustará saberlo. En todo caso, te entregamos aquí un relato histórico sobre las artes escénicas de calle en Cataluña.

Somos Deriva mussol. Caminamos como propuesta artística y cultural. Hemos participado en este libro y queremos poner en acción nuestras palabras.

“Al empezar a escribir estas líneas no puedo evitar pensar en quien las acabará leyendo, cuáles serán los paisajes que acompañarán su lectura, donde reposarán las cubiertas que recogen sus páginas. Pienso, sobre todo, en quien tendrá la oportunidad de encontrarse este libro. Me gustaría hacerlo llegar a lugares donde nadie se lo espera “. (Salir para encontrarse, p. 55)

* Las fotogrfías, 3ª, 4ª y 5ª son de Sara Blázquez.

[eng]

More