El gust és nostre

Acció El gust és nostre, el 17 de febrer de 2018 en el marc de la presentació del llibre El carrer és nostre d’Aída Pallarès i Manuel Pérez a la llibreria Foster & Wallace de Vic. L’Eva va ser invitada a escriure un article per aquest llibre, en el qual ella es qüestionava, entre altres temes, a qui arribaria aquest llibre, qui el podria llegir, de quina manera s’accedeix a la cultura i el sentit crític? Deriva mussol a manera de gest volem deixar anar uns quants llibres en les nostres derives, repartits per places, carrers i racons. Amb aquest propòsit hem dissenyat el contingut d’un paper de regal per embolicar

10 llibres cedits per l’editorial el Raig Verd, on diu:
Si estàs llegint això, hem aconseguit fer arribar aquest llibre on cap de nosaltres ho estava esperant. Pots quedar-te’l o pots fer-lo arribar on vulguis o a qui vulguis. Si vols, envia’ns alguna fotografia o algun missatge explicant-nos on ha anat a parar. Ens agradarà saber-ho. En tot cas, t’entreguem aquí un relat històric sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya.

Som Deriva Mussol. Caminem com a proposta artística i cultural. Hem participat en aquest llibre i volem posar en

acció les nostres paraules.  “En començar a escriure aquestes línies no puc evitar pensar en qui les acabarà llegint, quins seran els paisatges que acompanyaran la seva lectura, on reposaran les cobertes que recullen les seves pàgines. Penso, sobretot, en qui tindrà l’oportunitat de trobar-se aquest llibre. M’agradaria fer-lo arribar a llocs on ningú se l’espera”. (Sortir per trobar-se, pàg. 55)

*Les fotgrafies, 3a, 4a i 5a són de la Sara Blázquez.