Exposició de Deriva Mussol a ACVic

[cat]
Exposició on es mostra la documentació de les primeres experiències de Deriva Mussol, amb una selecció de fotografies, entrevistes als seus components explicant les seves percepcions i aprenentages,  i també, el documental de Re/Presentació Deriva Mussol dins del Programa Viver de Projectes d’ACVic. Del 8 de juny al 22 de setembre de 2012.

[es]
Exposición donde se muestra la documentación de las primeras experiencias de Deriva Búho, con una selección de fotografías, entrevistas a sus componentes explicando sus percepciones y aprendizajes, y también, el documental de Re/Presentación Deriva Búho dentro del Programa Vivero de Proyectos de ACVic. Del 8 de junio al 22 de septiembre de 2012.

[en]
Exhibition where the documentation of the first experiences of Deriva Búho is shown, with a selection of photographs, interviews to its components explaining their perceptions and learning, and also, the documentary of Re / Presentation Derive Owl within the Program Nursery de Projects of ACVic. From June 8 to September 22, 2012.