Cercar l’Escenari a Salt. Grand Tour

[cat]
L’11 de setembre de 2015 participem al Grand Tour de Nau Côclea. La  sortida és a les 19.30 de la Biblioteca Lu Bohigas (La Coma Cros) del C. de Sant Antoni 1 de Salt (Girona).

Cercar l’escenari proposa sortir a caminar en silenci i deixar-nos sorprendre pels escenaris i escenes que ens vagi regalant la nostra imaginació.

Més

L’observació pausada i atenta ens obre la porta al diàleg amb la nostra memòria, les nostres experiències, les nostres sensacions i amb la sorpresa. Què hi ha de nou en allò que creiem conèixer? Què s’amaga darrere la vida quotidiana dels nostres carrers? Quins mons travessen els marges de la ciutat que dia a dia ens veu córrer d’un cantó cap a l’altre? Caminar la ciutat és obrir la porta perquè ens passin coses, és viure l’aventura d’allò que no esperes, investigar allò que se’ns resisteix a fer-se visible. Després d’una hora de recorregut a la deriva ens trobem perquè qui vulgui ens pugui oferir el seu relat d’aquells escenaris, aquelles escenes que el caminar haurà revelat i fet presents.

Cercar l’escenari es va dur a terme per primera vegada a la ciutat de Tàrrega el 4 d’abril de 2014 en el marc de la Pre/Para Week. Podeu consultar el programa a: Preparaweek Fira Tàrrega

[es]
El 11 de septiembre del 2015 participamos en el Grand Tour de Nau Côclea. La salida es a las 19.30 de la Biblioteca Lu Bohigas (la Coma Cros) del C. de San Antonio 1 de Salt (Girona).

Buscar el escenario propone salir a caminar en silencio y dejarnos sorprender por los escenarios y escenas que nos vaya regalando nuestra imaginación.

Más

La observación pausada y atenta nos abre la puerta al diálogo con nuestra memoria, nuestras experiencias, nuestras sensaciones y con la sorpresa. ¿Qué hay de nuevo en lo que creemos conocer? ¿Qué se esconde detrás de la vida cotidiana de nuestras calles? Qué mundos atraviesan los márgenes de la ciudad que día a día nos ve correr de un lado hacia el otro? Caminar la ciudad es abrir la puerta para que nos pasen cosas, es vivir la aventura de lo que no esperas, investigar lo que se nos resiste a hacerse visible. Después de una hora de recorrido a la deriva nos encontramos para que quien quiera pueda ofrecer su relato de aquellos escenarios, aquellas escenas que el caminar habrá revelado y hecho presentes.

Buscar el escenario se llevó a cabo por primera vez en la ciudad de Tàrrega el 4 de abril de 2014 en el marco de la Pre / Para Week. Puede consultar el programa en: Preparaweek Tàrrega

[en]