Art del Caminar i Geografies Relacionals

A la Trobada Internacional ART DEL CAMINAR I GEOGRAFIES RELACIONALS – Girona – Olot – Vic, que va tenir lloc del 5 al 9 de juliol de 2022, vam fer un comunicat el 8 de juliol quan la trobada arribà a Vic. Compartirem la nostra experiència a Octavianes, en representació d’un col·lectiu heterogeni que l’uneix el gust per caminar juntes els recorreguts descrits al llibre Recull d’itineraris excursionistes que va publicar un jove Octavi Artis, ara fa uns cent anys.

El mateix dia, al les 10 del vespre vam proposar Caminar el períemetre #Vic. Aquesta trobada caminada ens permetia situar Deriva Mussol dins d’una acció recorrent, alhora que compartíem altres vicissituds i vessants de la nostra pràctica vinculada al fet de caminar. Aquesta iniciativa va tenir molt bona acollida dins d’una trobada amb molts comunicats que t’obliguen a estar assegut moltes hores del dia.

Coordinació general: Centre d’Art Contemporani Nau Côclea. Organitzat en col·laboració amb: la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona, Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, Observatori del Paisatge de Catalunya, Institut de Cultura d’Olot, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Deriva Mussol, ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, walk listen create (Bèlgica) Made of Walking (Bèlgica).