Cornucopia magazine

A Deriva Mussol també ens agrada donar suport i posar-nos en xarxa amb d’altres iniciatives que van més enllà de les nostres pràctiques. En aquest sentit ens alegra comunicar que durant l’any 2019 vam passar a formar part del Consell d’Assessors Culturals de la revista internacional en educació i investigació Cornucopia.

La revista està editada per Simon Poole (Universitat de Chester), Wendy Garner (Universitat de Chester), Lluís Solé (Universitat de Vic – UCC), Rob Davis (Universitat Foundation Austràlia), Hala Ali Rashed Al-Yamani (Universitat de Betlem) i Elizabeth Powers-Costello (Universitat Millersville, Pennsilvània).

Com a assessors culturals ens acompanyen entitats i professionals amb experiències que celebrem i que us animem a conèixer: Storyhouse, Chester; Alrowwad, Campament de refugiats Aida, Betlem; M-Uth Theater, Pennsilvània; i Amanda McGraw, Austràlia, qui des de la investigació narrativa i l’acció social obre noves vies de reflexió de cara a l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura, l’ensenyament de l’anglès i l’experiència docent així com les formes d’aprendre.

Cornucopia és una revista dedicada a l’educació en totes les seves vessants. Tant si és en l’àmbit formal, l’informal, com si s’estén cap a d’altres formes i sectors,

la revista busca donar visibilitat a aquelles pràctiques d’estudiants i de professionals del camp de l’educació que es mereixen un reconeixement. La revista es publica en anglès i ofereix resums de cada article tant en anglès com també en català i en àrab. Com a revista acadèmica cerca donar valor i ajudar a promoure la recerca artística i les pràctiques basades en les arts com a mètode d’investigació.