Anar a peu a veure la Roser Oduber

[cat]
En Jordi li va dir a la Roser que l’aniria a visitar fent el camí a peu de Vic al seu estimat i treballat CACIS Centre d’art Contemporani y Sostenibilitat El Forn de la Calçsituat al terme de Calders, molt aprop de la població d’Artés a la comarca del Bages. L’acció de 

Més

caminar fins on viu una persona estimada, quan la distància és important, es converteix en un acte que transcendeix; aspectes com el temps, la velocitat i el paisatge guanyen consistència en favor d’un fet poètic i polític. 

Aquesta voluntat es va complir el dissabte 2 de març de 2019. Acompanyat del seu amic i cunyat Ruben Aceves van sortir de Vic a les 6 del matí per caminar 50 km en 12 hores seguint El camí de Sant Jaume. Van travessar territori i poblacions com Sta. Eulàlia de Riuprimer i L’estany, van albirar Santa Maria d’Oló, i més tard Avinyó, fins arribar a Artés, amb la visita inclosa de la cava Artium, 16 metres sota terra.

[esp]
Jordi le dijo a Roser que la iría a visitar haciendo el trayecto andando de Vic a su querido y trabajado CACIS Centro de arte Contemporáneo y Sostenibilidad El Horno de la Cal, situado en el término de Calders, muy cerca de la población de Artés en la

Más

comarca del Bages. La acción de andar hasta donde vive una persona querida, cuando la distancia es importante, se convierte en un acto que transciende; aspectos como el tiempo, la velocidad y el paisaje ganan consistencia en favor de un hecho poético y político.

Esta voluntad se cumplió el sábado 2 de marzo de 2019. Acompañado de su amigo y cuñado Ruben Aceves salieron de Vic a las 6 de la mañana para andar 50 km en 12 horas siguiendo El camino de Santiago. Atravesaron territorio y poblaciones como Sta. Eulàlia de Riuprimer y L’Estany divisaron Santa Maria d’Oló, y más tarde Avinyó, hasta llegar a Artés, con la visita incluida de la cava Artium, 16 metros bajo tierra.

[eng]

More