Notícies/ Noticias/ News


El proper 4 d’abril serem a l’edició 2019 del Congrés Cohehre en “Atenció integrada: Noves tendències en Educació Superior i recerca” que tindrà lloc a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Després d’hores intenses de trobades i xerrades, convidem als i les participants del congrés a sortir a caminar fins agafar l’alçada suficient que ens permeti MIRAR LLUNY per gaudir de les vistes que ens ofereix el prendre distància.

FAR-SIGHTING

Next April the 4th we will be at Cohehre Conference 2019 on “Integrated care: New trends in higher education and research”, which will be held at Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. We will be inviting participants to join our action FAR-SIGHTING, a relaxed and short walk that will offer us a hightened perspective of the event after a whole day of intensive activity and discussion.

https://mon.uvic.cat/cohehre-2019/

caminar-el-perímetre-deriva-mussol-eva-marichalar-freixa-jordi-lafon

CONVOQUEM NOUS PERÍMETRES!

Seguint el traç de la línia de tren que es dirigeix cap al nord us convidem a acompanyar-nos a una sèrie de nous perímetres enllaçats per les vores de les estacions de tren que s’enfilen des de Vic cap als Pirineus: Manlleu (7 d’abril), Torelló (14 d’abril), Borgonyà (21 d’abril) i Sant Quirze de Besora (28 d’abril).

A Deriva Mussol fem el perímetre de pobles i ciutats per poder copsar la seva presència i intensitat a partir dels límits que els voregen.

caminar-el-períemtre-terrassa-deriva-mussol-eva-marichalar-jordi-lafon-0

El 2019 estem preparant nous perímetres, aviat més informació.

A Deriva Mussol fem el perímetre de pobles i ciutats per copsar la seva presència i intensitat a partir dels límits que els voregen.

el-plaer-es-nostre-deriva-mussol-cartell

El gust és nostre és una acció relacionada amb el llibre El carrer és nostre, ambdós seran presentats el 17 de febrer de 2018 a  la llibreria Foster & Wallace.