Notícies/ Noticias/ News

caminar-el-períemtre-terrassa-deriva-mussol-eva-marichalar-jordi-lafon-0

CAMINAR EL PERÍMETRE #TERRASSA 15 i 16 de juny de 2019

Deriva Mussol en el marc de les activitats d’ ACVic, equipament gestionat per H. Associació per a les Arts Contemporànies, i en col·laboració amb artistes i agents culturals del territori, convoca Caminar el Perímetre #Terrassa.

Els dies 15 i 16 de juny us proposem fer el perímetre de Terrassa en un nou exercici de descoberta de la ciutat entre les seves vores i la història de la seva gent.

Inscripcions gratuïtes. Places limitades. El període d’inscripció finalitza dijous 13 de juny.

Per apuntar-vos:
Cal que us registreu mitjançant aquest formulari especifiqueu els dies (podeu fer el cap de setmana sencer o només un dels dies).

LLOCS DE TROBADADissabte 15. Caminada 15 Km aprox.

A les 9.30 h. Estació de Renfe Terrassa Est: Passeig del Camp del Roure, 16.

Com arribar-hi:

1- Renfe Línia R4

2-En cotxe per la Carretera C-58 Sortida 17

Diumenge 16. Caminada 15 Km aprox.

A les 9.30 h. Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 1. Com arribar-hi:

1- Renfe Línia R4 fins a Terrassa (després de Terrassa Est). Podeu fer 3 parades en bus Línia 2 fins a Cap Rambla i continuar caminant pel passeig Vint-i-dos de juliol uns 12 minuts.

2 – FGC – Terrassa Rambla i bus línia 3 parada Franc Comtat (us deixa just al costat d’on comencem a caminar).

3 – Pels que venen en cotxe el diumenge, l’ideal és deixar el cotxe a l’estació de Renfe Terrassa Est. Agafar el tren R4 fins a Terrassa i seguir l’opció 1.


El proper 4 d’abril serem a l’edició 2019 del Congrés Cohehre en “Atenció integrada: Noves tendències en Educació Superior i recerca” que tindrà lloc a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Després d’hores intenses de trobades i xerrades, convidem als i les participants del congrés a sortir a caminar fins agafar l’alçada suficient que ens permeti MIRAR LLUNY per gaudir de les vistes que ens ofereix el prendre distància.

FAR-SIGHTING

Next April the 4th we will be at Cohehre Conference 2019 on “Integrated care: New trends in higher education and research”, which will be held at Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. We will be inviting participants to join our action FAR-SIGHTING, a relaxed and short walk that will offer us a hightened perspective of the event after a whole day of intensive activity and discussion.

https://mon.uvic.cat/cohehre-2019/