Notícies/ Noticias/ News


RUTA LILA
14 de desembre de 2019, 11 de gener i 20 de marg de 2020.

Conjuntament amb l’organització del Carnaval de Torelló i des de la campanya de prevenció “Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te!” us convidem a participar a la propera deriva nocturna Ruta Lila.

Deriva Nocturna/Ruta Lila té com a objectiu caminar pels carrers de Torelló de nit, resseguint el recorregut i els carrers adjacents a la rua de Carnaval i les rutes que totes utilitzem per tornar a casa, per tal de detectar i combatre els punts foscos de forma col•lectiva i a partir de l’experiència de la ciutadania.

Des de Deriva Mussol som conscients que segures del tot ho estarem i ho hauríem d’estar si no quedessin violadors ni assetjadors voltant pels camins. Però també sabem que explorar les ciutats des de la mirada de la inseguretat obrirà converses i debats del tot necessaris. Veniu?

Us podeu inscriure a info@carnavaltorello.cat (participació i sopar gratuïts amb places limitades)

CAMINAR EL PERÍMETRE #TARRAGONA
31, 1, 2 i 3 de novembre de 2019

Deriva Mussol en el marc de les activitats d’ ACVic, equipament gestionat per H. Associació per a les Arts Contemporànies, en col·laboració amb el Màster d’Antropolgia Urbana de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Gran Runes de la Cup, artistes i agents culturals del mateix territori, convidem a Caminar el Perímetre #Tarragona.

El 31 d’octubre es presenta una conferència vinculada al territori, i tot seguit, els dies 1, 2 i 3 de novembre de 2019 us proposem fer el perímetre de Tarragona en un nou exercici de descoberta de la ciutat entre les seves vores i la història de la seva gent.

Conferència
“Paisatge i patrimoni al Camp de Tarragona: anàlisi i gestió de recursos culturals”
a càrrec de  Josep Maria Palet Martínez, investigador i director en funcions de l’ICAC, Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

31 d’octubre a les 6 de la tardaa la seu del Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, c. Major, 14 – 43002 de Tarragona.

Caminades
Cal inscriure’s gratuïtament a: www.acvic.org. Totes les caminades partiran a les 9 del matí de la plaça Imperial Tàrraco (davant de l’antiga facultat).

1 de novembre: caminarem pel litoral direcció Tamarit.

2 de novembre: farem perímetre per la llera del Francolí, Sant Salvador, Sant Pere i   Sant Pau, l’Oliva i La Budellera.

3 de novembre: farem perímetre per la llera del Francolí, polígon Riuclar, barris de Ponent i polígon Entrevies.

*Recordeu venir ben equipats: amb calçat còmode, aigua i prou menjar per passar tot el dia. La caminada es preveu com un exercici d’observació crítica del territori, que pot arribar a durar, si cal, tota la jornada de llum. Si algú necessita marxar abans, és lliure d’organitzar-se per fer-ho.