Nit al ras_2023

Seguim presents en l’àmbit educatiu formal com a mestres i professor(e)s a l’ESO i a graus universitaris. El 7 i 8 de setembre de 2023 ens vam animar a coorganitzar una sortida a peu amb nit al ras per als grups de Secundària del Centre Educatiu La Font, on l’Eva forma part de l’equip docent que està desplegant aquest nou cicle per al centre. Compartir l’estona caminant, menjant i dormint ens ofereix una qualitat en el vincle subtil i ferma a la vegada. 

A cada experiència que vivim se’ns fa més clar allò que no està gens clar d’entrada: l’invisible que va covant terra fèrtil per a tota trobada comunitària amant de la curiositat i l’ànim per al pensar i la recerca. I què hauria de ser sinó el fet de trobar-se per anar a l’escola. Des de Deriva Mussol agraïm profundament a tots els professionals i centres educatius que us sumeu a aquest compromís i que ens ajudeu a fer-ho possible. 

Les nostres respectives vides professionals segueixen entrecreuant-se amb el nostre fer, sentir i pensar d’aquests ja gairebé 12 anys de trajectòria. Sovint se’ns fa difícil destriar on comencen i acaben els fils d’aquest teixir comú que hem construït entre totes les persones que ens hem sentit còmplices i engrescades per fer del caminar una forma d’aprendre i criar noves descobertes.