Caminar amb el pare

[cat]
Del lloc on visc al lloc on vaig néixer
En Jordi va anar caminant de Vic a Barcelona en companyia del seu pare, en Teo Lafon de 73 anys, del 4 al 7 de juny de 2014. Seguint una sèrie de senders i camins a l’oest de la carretera nacional C17 van fer un recorregut de 137 Km en 3,5 dies.

Més

Van travessar poblacions i llocs singulars com La Guixa, Muntanyola, Collsuspina, Sant Miquel del Fai, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda, Ripollet, Cerdanyola del Vallès i el parc de Collserola fins travessar Barcelona de muntanya cap a mar.

Aquest viatge emmarcat en la tradició del caminar com a pràctica estètica, és pres com a un repte estimulant i d’aprenentatge mutu entre dues generacions representades per la relació entre un pare i un fill. En aquest sentit, es busca una col·laboració i complicitat vinguda dels interessos comuns per compartir una experiència, com pot ser caminar, capaç de transformar-nos física i mentalment, que pugui dissipar distàncies entre la pràctica artística contemporània i la seva assimilació, entre la transversalitat dels nostres actes i els seus significats, per comprendre’ns i gaudir millor d’estar junts.

Amb aquesta acció s’han unit quatre punts de manera simbòlica. Els dos primers són entre el lloc on visc i el lloc on vaig néixer; el carrer de la Riera, 20 de Vic i El Clínic de Barcelona, situat al carrer de Villarroel, 170. Els altres dos punts han estat entre ACVic i Arts Santa Mònica en qualitat de membres de la Xarxa de Centres i Espais Visuals de Catalunya. Amb aquest acte es vol engegar una proposta, a mig termini, que uneixi amb el fet de caminar tots els centres de la Xarxa. Per constatar el primer vincle vam portar una carta d’ACvic firmada pel seu director, Ramon Parramon per a la directora d’Arts Santa Mònica, Conxita Oliver.

El camí el va dissenyar: rutabike.com

[esp]
Del lugar donde vivo al lugar donde nací
Jordi fue andando de Vic a Barcelona en compañía de su padre, Teo Lafon de 73 años, del 4 al 7 de junio de 2014. Siguiendo una serie de senderos y caminos al oeste de la carretera nacional C17 hicieron un recorrido de 137 Km en 3,5 días.

Más

Atravesaron poblaciones y lugares singulares como La Guixa, Muntanyola, Collsuspina, Sant Miquel del Fai, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, Palau-solità y Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda, Ripollet, Cerdanyola del Vallès y el parque de Collserola hasta atravesar Barcelona de montaña hacia mar.

Este viaje enmarcado en la tradición del andar como práctica estética, es tomado como un reto estimulante y de aprendizaje mutuo entre dos generaciones representadas por la relación entre un padre y un hijo. En este sentido, se busca una colaboración y complicidad venida de los intereses comunes para compartir una experiencia, como puede ser andar, capaz de transformarnos física y mentalmente, que pueda disipar distancias entre la práctica artística contemporánea y su asimilación, entre la transversalidad de nuestros actos y sus significados, para comprendernos y disfrutar mejor de estar juntos.

Con esta acción se han unido cuatro puntos de manera simbólica. Los dos primeros son entre el lugar donde vivo y el lugar donde nací; la calle de la Riera, 20 de Vic y El Clínico de Barcelona, situado en la calle de Villarroel, 170. Los otros dos puntos han estado entre ACVic y Arts Santa Mònica en calidad de miembros de la Red de Centros y Espacios Visuales de Cataluña. Con este acto se quiere poner en marcha una propuesta, a medio plazo, que una con el hecho de andar todos los centros de la Red. Para constatar el primer vínculo trajimos una carta de ACvic firmada por su director, Ramon Parramon para la directora de Arts Santa Mònica, Conxita Oliver.

El camino lo diseñó: rutabike.com

[eng]

More