Assajant Caminants

És una proposta en col·laboració amb la Fundació Mèdic Psicopedagòcic d’Osona dins del marc del projecte Parelles Artístiques de Vic. D’otubre a desembre de 2015 hem caminat cada dimarts de 10 a 12 del migdia amb un grup de persones que inclou usuaris del mateix centre, alumnat universitari de Grau en Educació Social de la UVic, públic i col·laboradors d’ACVic i Deriva Mussol, juntament amb les persones que s’han assabentat a partir dels propis participants.

Caminar com a pràctica estètica marca les nostres derives que s’han produït amb la intenció de traduir al llenguatge artístic allò que la pròpia experiència i les converses compartides han anat revelant. Vídeo documental. Durant aquestes trobades han anat sorgint de forma espontània diverses accions i propostes, llocs on aturar-se i observar, moments de complicitat i confidències que han afavorit un escenari creatiu de CONTACTE SOCIAL que promou el paradigma

en contra de l’estigma en salut mental.

Caminants:
Cristina Artigas, Marc B. R, Iris Clos, Georgina Cordobés, Marzelo Fernandes, Cristina Fontsarè, Júlia Gayán, Aloma Hueso, Jordi Lafon, Eli Llauradó, Maria, Eva Marichalar-Freixa, Victor P, Ramón Ribé, Neus Vila, Maria Vilar i Laia Illa.