Ruta Lila / Carnaval de Torelló

[cat]
RUTA LILA
Deriva Nocturna/Ruta Lila té com a objectiu caminar pels carrers de Torelló de nit, resseguint el recorregut i els carrers adjacents a la rua de Carnaval i les rutes que totes utilitzem per tornar a casa, per tal de detectar i combatre els punts foscos de forma col•lectiva i a partir de l’experiència de la ciutadania.

Més

Informe Ruta LilaAmb aquest objectiu es va fer una convocatòria pública orientada a diferents perfils per a que ens acompanyessin el 14 de desembre de 2019, 11 de gener i 20 de març de 2020. Aquesta proposta va ser endegada amb l’organització del Carnaval de Torelló i des de la campanya de prevenció “Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te!”

Informe Ruta Lila

[esp]
RUTA LILA
Deriva Nocturna / Ruta Lila tiene como objetivo caminar por las calles de Torelló de noche, siguiendo el recorrido y las calles adyacentes en el desfile de Carnaval y las rutas que todas utilizamos para volver a casa, a fin de detectar y combatir los puntos oscuros de forma colectiva y a partir de la experiencia de la ciudadanía.

Más

Con ese objetivo se ha hecho una convocatoria pública orientada a personas de diferentes perfiles para que nos acompañen el 14 de diciembre de 2019, 11 de enero y 20 de marzo de 2020. Esta propuesta fue emprendida con la organización del Carnaval de Torelló y desde la campaña de prevención “En Carnaval todo vale? Pásatelo bien sin pasarte!

[eng]

More