Notícies/ Noticias/ News

caminar-el-perímetre-la-Jonquera-deriva-mussol

El diumenge 15 de juliol de 2018 caminarem el Perímetre de La Jonquera. Per qui ens vulgui acompanyar, sortirem a les 8.30 de davant del Museu de l’Exili, MUME, Carrer Major 43, 47 de la Jonquera. Abans haurem sortit amb cotxes particulars a les 7 del matí des de Can Pamplona, Vic. Important portar aigua i menjar per esmorzar i dinar, i un bon barret.

A Deriva Mussol fem el perímetre de pobles i ciutats per copsar la seva presència i intensitat a partir dels límits que els voregen.

caminants-deriva-mussol-acvic-00

Presentació de Caminants
Documental de Xef Vila + Publicació d’ Adicciones Porquesí

Divendres 25 de novembre de 2016 a les 19 h. a ACVic, C. Sant Francesc, 1 de Vic

Una proposta de Deriva Mussol en col·laboració d’Osonament, l’ajut d’Obertament i amb la participació d’ACVic i UVIC-UCC.

Durant els mesos de Caminants vam poder descobrir les habilitats i els talents dels diferents membres del grup i gaudir de l’encreuament de col·laboracions entre nosaltres a l’hora de crear les nostres peces. És això el què ens agradaria posar en valor i saber transmetre en aquesta publicació i aquest documental.

Caminants som:
Sergi Oliva Ostos, Oscar Marcelo Fernandez, Ramon Ribé Donada, Marcel Pi Saguer, MontPuntí, Marc Barnils Riera, Iris Clos Guitart, Victor P, Ramon Villegas Guix, Albert Baquer Gómez, Berta Carreras, Xènia Isern, Irene Marcos, Jordi Lafon, Eva Marichalar-Freixa

Per a més informació : Caminants

el-plaer-es-nostre-deriva-mussol-cartell

El gust és nostre és una acció relacionada amb el llibre El carrer és nostre, ambdós seran presentats el 17 de febrer de 2018 a  la llibreria Foster & Wallace.

Camí-RALde-Vic-a-Olot-a-peu-Deriva-Mussol

Camí Ral_de Vic a Olot a peu
Us convidem a fer el Camí Ral de Vic a Olot a peu, els dies 21 i 22 de maig. Són 2 jornades d’uns 20 Km cada dia. Aquesta proposta està destinada a totes les persones que vulguin compartir aquest camí que permet deixar la Plana de Vic gaudint de noves perspectives, per entrar a la Garrotxa per camins de pedra i abundant vegetació.
La idea, per qui vulgui, és també poder documentar l’experiència (amb dibuix, fotografia, escriptura, acció…) i compartir les diferents mirades que succeeixen en un mateix viatge.

TROBADA: a les 8 del matí a la plaça Divina Pastora de Vic. Farem nit al Centre Cívic de Cantonigròs (amb esterilla i sac de dormir). La tornada serà en bus des d’Olot a les 18:00 h (Preu del bitllet: 5,80 €. Estació : C. Valls Nous, 12 – Tel: 972 260 19).

LOGÍSTICA:
1- Motxilla amb menjar i aigua per passar el primer dia i tot allò que calgui per caminar (bon calçat, gorra, impermeable…). Diumenge hi ha botigues obertes per qui necessiti comprar fruita, fer entrepans o altres coses de cara al segon dia de caminada.
2- Dissabte al matí, al lloc de trobada, un cotxe escombra recollirà sacs i esterilles per no portar-les a sobre.
3- Soparem i esmorzarem a un restaurant de Cantonigròs amb preus moderats.

INSCRIPCIONS i NIT D’ALLOTJAMENT GRATUÏT.
Reserves i informació derivamussol@gmail.com